Douglashoutbouw&Dakkapellen is onderdeel van Visser Montage.

Visser Montage Is een bedrijf wat al meer als 25 jaar actief is de bouwsector. in de loop der jaren zijn een aantal werkzaamheden uitgegroeid tot een specialiteit van het bedrijf.

Het familie Bedrijf (de oprichter) is al begonnen op 15jarige leeftijd met stage lopen bij een dakkapelbedrijf. Wat al snel groeide met een bijbaan om op de vrije dagen te helpen met het klaar maken van Dakkapellen. Die  toen nog in onderdelen op het dak in elkaar gezet werden.

Maar de nodige kennis werd al snel opgepakt en door de ontwikkelingen van het bedrijf die de dakkapellen naar een prefab Dakkapel concept bracht ging onze kennis hier in mee.

Die kennis is uitgebreid met de opleiding van Timmerman, Om bij div bedrijven die in verschillende takken van de bouwsector actief waren te werken . Renovatie,Nieuwbouw,Aanbouwen,Dakkapellen,Dakramen,Dakcontstructies,Afwerking, kwam allemaal voorbij. 

Om uiteindelijk de gaan weken bij de grootste Dakkapelbedrijf van Nederland en daar 3 jaar lang alle voortkomende werkzaamheden volledig zelfstandig uit te kunnen voeren het  Ontwikkelen, Bouwen, en Plaatsen van dakkapellen behoorden hier tot de werkzaamheden.

Toen werd de stap gemaakt een eigenbedrijf een jong broekie vol zelfvertrouwen. Er werd een busje gekocht van 750 gulden en ging het avontuur aan , verhuurden ons aan div bedrijven als zzper die actief waren met kleine uitbouwen, dakkapellen en kunststof kozijnen  in de regio . Vervolgens werd dit uitgebreid met het leveren en plaatsen van Dakramen voor de particulieren markt . Al snel kwamen hier de prefab Dakkapellen bij 

Door de recessie van 2008/2010 werd er een andere weg ingeslagen adviseur, verkoper kozijnen dakkapellen zonwering bij een mooi klein bedrijf die ook een mooi product op de markt bracht .  Na hier 1.5 gewerkt te hebben kwam er iets moois op het pad . Een bedrijf in de dakkapellen wereld die nog in de kinderschoenen stond met zeer mooie en belovende doelen. En zijn hierin meegegaan  inmiddels is dit bedrijf  succesvol . Na 8 jaar lang met veel plezier voor deze opdrachtgever te hebben gewerkt. Waarin in de kennis en vaardigheden zijn toegepast van Visser Montage bij het bouwen en plaatsen van de dakkapellen. Zijn onze wegen gescheiden . 

 

Visser Montage van nu is ontstaan.

Visser Montage het Familie bedrijf  is een bedrijf met Vader en Zoon in de productie .Ook Vrouw en Dochter zijn belangrijk in het bedrijf deze zijn vooral in de achtergrond actief.

De productie van onze eigen  Dakkapellen gebeurd in de werkplaats bij het huis. Hier hebben wij alle benodigde machines en gereedschappen om dit succesvol te doen voor onze klanten. Het prefab dakkapel van Visser Montage wordt ook volledig naar wens en opmaat gemaakt.

De mogelijkheden zijn enorm .

De Douglashoutbouw overkappingen welke wij de afgelopen jaren hebben toegevoegd aan onze werkzaamheden wordt ook op de werkplaats voorbereid voor onze particulieren klanten . Om zo een volledig op maatgemaakte Douglas overkapping, tuinhuis , blokhut, veranda, schuur bij de klanten te plaatsen. 

En met het team van Visser Montage  (samen werking met)  grondverwerkers, stratenmakers, elektromonteurs, stukadoors. Die allen zeer veel kennis van zaken hebben. Kunnen wij uw volledig van dienst zijn bij uw plannen.