Dakkapellen van Visser montage

De Dakkapellen die wij leveren en plaatsen zijn van zeer goede kwaliteit Wij gebruiken alleen materialen met de hoogst haalbare kwaliteitseisen welke voorzien zijn van alle benodigde keurmerken.

De Dakkapellen worden vervaardigd in onze eigen werkplaats waar zeer veel gelet wordt op de details. Er mogen alleen dakkapellen de deur uit die volledig  klaar en nagekeken zijn of ze nu groot of klein zijn is voor ons geen verschil . We streven naar een kwaliteits product van Visser Montage zodat u er ook jaren lang plezier van heeft. 

Het bouwen en plaatsen van dakkapellen behoord tot 1 van de specialiteiten  van Visser Montage.  We zijn al meer als 25 jaar actief in deze sector en weten echt waar we over praten.  Daarnaast hebben we de mogelijkheid om ook voor u speciale dakkapellen de bouwen en te plaatsen. Van zeer modern tot classic  sleepkap  is geen probleem voor ons en we informeren u hier graag over. 

 

EPDM Dakbedekking . Al onze Dakkapellen met uitzondering die met dakpannen worden voorzien van een EPDM membraam dit is een rubberen dakbedekking uit 1 stuk . Dus geen naden en of onderbrekingen die kunnen lekken.

 

De Constructie van de dakkapel is vervaardigd van hout . Hier bedoelen we de zijwangen en de balklaag mee en de basis. Hiermee garanderen wij dat u altijd een stevig dakkapel heeft die voldoet aan alle eisen. niet doorhangt en strak en recht blijft.

 

De Bekleding van de buitenzijde is van kunststof. dit kan varieren van volkern platen of kunststof rabat met volschuim kunststof boeidelen van de hoogst haalbare kwaliteit . kleurecht en  in alle voorkomende ral kleuren. We kunnen uw dakkapel volledig samenstellen in kleur . De Meeste Dakkapellen worden met kunststof Rabat en Volschuim boeidelen geplaatst.

De standaard dakkapel heeft een isolatiewaarde van 4.7  uiteraard kunnen we dit upgraden naar de 6.3  voor het dak. Dit wordt vooral toegepast bij nieuwbouwhuizen die deze isolatie waarde als standaard heeft.

Onze dakkapellen worden voorzien van een dampdichte folie aan de binnenzijde en standaard zijn ze volledig geisoleerd.

Onze Dakkapellen zijn prefab Dit betekend dat het montage/plaatsings proces zeer vlot verloopt en dit gebeurd in 1 dag .Op uitzondering met extra werkzaamheden zoals afwerking aan de binnenzijde . Uw dakkapel is in 1 dag wind en waterdicht geplaatst.